Danyi Andrea Angol nyelvtanár, magántanár, angol nyelvi mentor, coach

Üzleti angol: 9 érv az angol állásinterjúra felkészítő online tanfolyam mellett

üzleti angol
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: skype

Indítsd be a karriered!

Még júniusban írtam egy blogbejegyzést életem első online tanfolyamáról, amelynek az Indítsd be a karriered elnevezést adtam. A tanfolyamot a tesztelést követő újragondolás és átdolgozás után csak a napokban indítottam útjára.

Nagyon hálás vagyok annak a maroknyi embernek az Üzleti angol minden nap FB-csoportból, akik átnézték, végig tanulták a tanfolyamot, és hasznos tanácsokkal láttak el, mind a tartalmat és a formát illetően, mind pedig a felhasználói élmény oldaláról nézve.

Mindezeket figyelembe véve dolgoztam át a tanfolyamot, amely jelentős átalakuláson ment keresztül, így a hangsúly teljes mértékben az üzleti angol nyelvi felkészülésre, szókincsfejlesztésre és gyakorlásra helyeződött.

A tanfolyam tudásanyaga a mai kor elvárásainak megfelelően hanganyagokra és rövid videókra épül, amelyeket természetesen szöveges, letölthető anyagok és részletes angol-magyar szókincs segítenek.

Az üzleti angol egyik sarokkövének számító állásinterjú felkészítés tanfolyami formában is könnyen megvalósítható volt még számomra is, aki nem vagyok egy nagy tech-guru. A használathoz a Thinkific online tanulási platformja biztosítja a felületet, amelynek használata gyerekjáték.

Ha szeretnél ingyenesen belepillantani, erre is van lehetőséged. Egy egyszerű regisztráció után betekintést kapsz a Bevezetés fejezetbe, és megmutatom a tanfolyam felépítését is.

Ha úgy döntesz, hogy beiratkozol, és megvásárolod a tanfolyamot, a Megvásárolom vagy a Vásárold meg gombra kattintva eljutsz a fizetési oldalra, ahol PayPallal vagy Stripe-pal egyenlítheted ki a számlát, és azonnal kezdheted is a tanulást.

Ha állásinterjúra készülsz, szeretettel ajánlom neked is az Indítsd be a karriered! online tanfolyamot.

Hogy miért?

  • kipróbált tudásanyagot tartalmaz, amellyel a tanítványaim sikeresen kerültek be a vágyott munkahelyre
  • 90+ kidolgozott angol állásinterjú kérdést találsz benne szószedettel
  • 90 percnyi hanganyag segít a gyakorlásban
  • megismerkedsz a STAR-módszerrel, amelyet az interjúkon előszeretettel alkalmazott viselkedésre és kompetenciára irányuló kérdéseknél, és a hipotetikus kérdéseknél használhatsz. A módszer segítségével logikusan felépített válaszokat adhatsz.
  • az állásinterjú szimulációs kérdéssor és videó segítségével beleképzelheted magadat a valódi szituációba
  • kvízekkel és feladatokkal tesztelheted és mélyítheted a tudásodat
  • önállóan, saját tempódban készülhetsz az interjúra
  • tippeket és tanácsokat kapsz a felkészüléshez személyes, telefonos vagy online interjúk esetében is
  • bónuszok: letölthető szakmai önéletrajz és kísérőlevél sablon, kihívás feladatlapok, mintaszituációk

Remélem, sikerült kedvet csinálnom a tanfolyamhoz. Dolgozzunk együtt üzleti angolod magasabb szintre emelésében, hogy minél előbb megszerezhesd a vágyott állást.

A tanfolyam elérhető közvetlenül a Thinkific oldalán, illetve a honlapomon keresztül is, ahol számos egyéb üzleti angol kiadvánnyal segítelek az angol állásinterjúra felkészülésben.

Várlak szeretettel!

Ha tetszett oszd meg:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email
Megosztás itt: twitter

Hasonló bejegyzések

üzleti angol tendenciák grafikon
Grafikonok, tendenciák

Üzleti angol: Tendenciák elemzése 2.

Ahogy ígértem, az Üzleti angol egy csésze kávé mellett podcast 25. epizódjában konkrét elemzésekkel folytatjuk a tendenciák témakörét. A grafikon/ábraelemzésről

Elolvasom