Üdvözöllek

Személyre szabott. Megbízható. Barátságos.

Hét éves koromtól része az angol nyelv az életemnek, nem telik el nap anélkül, hogy ne foglalkoznék vele. Olyan természetes közeg a számomra, amelyben jól érzem magamat.

Angol nyelvtanár és angol nyelvi coach

Angol nyelvtanárként, fordítóként és angol nyelvi coachként is élvezem, hogy angolul fejezhetem ki magam, és a tudásomat átadhatom a tanítványaimnak.

Angoltanár és fordító

Az egyetemi tanulmányaimat követően több mint 10 éven át szabadúszó angoltanárként és fordítóként dolgoztam nyelviskoláknál, neves magyar cégeknél és kiadóknál, majd belekóstoltam a gimnáziumi tanárok életébe is.

Dokumentációs munka egy informatikai cégnél

2011-ben messzire kanyarodtam az oktatástól, és egy informatikai cégnél helyezkedtem el, ahol angol nyelvű dokumentációval foglalkoztam. Egy idő múlva azonban hiányzott a kapcsolat a tanítványokkal, úgy éreztem,  szeretnék újra olyasmivel foglalkozni, ami igazán érdekel és boldoggá tesz, s ez az angoltanítás.

Angol nyelvi magánoktatás

Néhány évvel ezelőtt délutánonként kezdtem újra angolórákat adni magánórák keretében, 2019 júliusa óta pedig ismét teljes állású magántanárként és nyelvi coachként foglalkozom az angol nyelvvel.

Üzleti angol, üzleti prezentációtechnika, üzleti angol emailírás és üzleti angol kommunikáció.

Mit tanítok?

Állásinterjú-felkészítés

Jelenj meg az angol állásinterjún felkészülten, és magabiztos, választékos angolságoddal nyűgözd le a felvételi bizottságot. Áttekintjük az állásinterjún felmerülő rázós és kevésbé rázós kérdéseket, begyakorlod, hogyan kell magabiztosan, választékos szókinccsel beszélni magadról, szakmai előéletedről, terveidről.

Prezentációtechnika

Tarts prezentációkat angolul könnyedén, szorongás nélkül! A foglalkozásokon áttekintjük a prezentáció felépítését, szókincsét, a vizuális segédeszközök használatát, valóságos prezentációkat állítunk össze, amelyeket „élesben” előadva is gyakorolhatsz.

Grafikonelemzés

Grafikonok és táblázatok elemzése magabiztosan angolul. Beszélj a tendenciákról könnyedén, választékos szókinccsel! 

Áttekintjük a grafikonelemzés alkalmával használatos kifejezéseket és nyelvtani eszközöket. Lehetőséged nyílik „élesben” is elemezni táblázatokat, grafikonokat.

Beszédkészség fejlesztés

Külföldi tárgyalásokra, üzleti konferenciákra és vásárokra jársz? Áttekintjük a leggyakoribb üzleti témákat, szituációs játékok során gyakorolhatsz, elsajátítod a könnyed társalgás művészetét, hogy mostantól gyomorgörcs és izzadó tenyér nélkül beszélgethess partnereiddel.

Szókincsfejlesztés

Aktuális és érdekes, nemzetközi üzleti és gazdasági lapokból vett angol szövegek olvasásával bővíted a szókincsedet, szórakoztató feladatok megoldásával mélyíted a tudásodat, hogy könnyedén olvashasd az angol szakirodalmat és magabiztosan szólalhass meg üzleti helyzetekben.

E-mail és üzleti dokumentumírás

Írj udvarias és választékos dokumentumokat angolul.

Áttekintjük az e-mailek, a jelentés, az önéletrajz és a kísérőlevél formai és tartalmi jellemzőit,  kifejezéseit, nyelvtani szerkezeteit. Lehetőséged nyílik élesben és házi feladatként is gyakorolni.