Történetem

Szia! Danyi Andrea vagyok, angol nyelvtanár és üzleti angol nyelvi coach. Elfoglalt, üzleti életben dolgozó szakembereknek segítek szóbeli és írásbeli kommunikációjuk fejlesztésében.

1990-es évek óta dolgozom szabadúszó angol nyelvtanárként, és 2019 óta nyelvi coachként. Pályám során különböző vállalatoknál és bankoknál oktattam szaknyelvi és üzleti angolt, segítettem szakembereiket angoltudásuk fejlesztésében vagy a nyelvvizsga megszerzésében.

Mostanában elsősorban üzleti angolt oktatok, a hozzám fordulóknak angol nyelvű állásinterjúra és prezentációra felkészülésben segítek, illetve intenzív kommunikáció fejlesztéssel és szinten tartással foglalkozom. Szívesen támogatlak téged is abban, hogy megvalósíthatsd angol nyelvi kommunikációval kapcsolatos elképzeléseidet, hogy előre léphess karrieredben.

Többféleképpen tudunk együtt dolgozni: választhatsz személyes coachingot, de ha nincs időd nyelvtanfolyamra vagy magánórákra járni, akkor is van ajánlatom: neked készültek üzleti angol e-könyveim és online tanfolyamom, hogy saját időbeosztásodnak megfelelően, akár az otthonod kényelmében fejleszthesd magadat.

Nézz körül a honlapon, ismerkedj meg a szolgáltatásokkal és termékekkel, vagy iratkozz fel a hírlevélre, és szerezd meg ingyenes angol állásinterjú felkészítő e-könyvemet. Hallgass bele a üzleti angol podcastomba, és olvass bele a blogba, amelyben szintén hasznos üzleti angol anyagokat találhatsz.

Andrea

Danyi Andrea
5/5

Mit mondanak korábbi tanítványaim?

Mit tanulhatsz nálam?

Állásinterjú-felkészítés

Jelenj meg az angol állásinterjún felkészülten, és magabiztos, választékos angolságoddal nyűgözd le a felvételi bizottságot. Áttekintjük az állásinterjún felmerülő rázós és kevésbé rázós kérdéseket, begyakorlod, hogyan kell magabiztosan, választékos szókinccsel beszélni magadról, szakmai előéletedről, terveidről.

Prezentációs technika

Tarts prezentációkat angolul könnyedén, szorongás nélkül! A foglalkozásokon áttekintjük a prezentáció felépítését, szókincsét, a vizuális segédeszközök használatát, valóságos prezentációkat állítunk össze, amelyeket „élesben” előadva is gyakorolhatsz.

Kommunikáció fejlesztése

Üzleti témák feldolgozása, hogy magabiztosan szólalj meg angolul. Beszélgess és csevegj könnyedén mindenről, ami a munkahelyeddel, a munkáddal, az iparágaddal vagy a terveiddel kapcsolatos!


Kérdésed van? Keress meg bátran!

Elérhetsz a Kapcsolat menüpont alatt, de üzenhetsz a weboldalon Facebook Messengeren is.