Információk

4 alkalmas bérlet

4 alkalmas (heti 1 óra), előre fizetett bérletet válthatsz, amelyet átutalással vagy a honlapon keresztül, online fizetve vásárolhatsz meg. A bérlet áráról számlát állítok ki, amit e-mailben küldök el.

A bérlet érvényességi ideje: 4 hét.

A bérlet érvényességi ideje az első órával indul, és a 4. hét utolsó napjáig tart. A következő bérleti időszakra alkalom félévente 1 alkalommal, illetve betegség esetén vihető át.

1-1 óra fizetésére is lehetőség van alkalmi állásinterjú-felkészítés vagy prezentációs technika coaching esetén. A fizetés ez esetben is átutalással vagy a honlapon keresztül online történik. Az óradíjról számlát állítok ki, amit e-mailben küldök el.

Óralemondás

Az órát 24 órával az adott időpont előtt mondhatod le. Természetesen, rugalmasan igyekszem alkalmazkodni, és amennyire az órarendem engedi, a 4 hetes bérleti időszakon belül kereshetünk egy másik időpontot.

Ha az óralemondást nem jelzed 24 órával előbb, az elmaradt óra levonásra kerül a bérletedből.

Betegségre a fenti óralemondási szabályok nem vonatkoznak.

Késés

Ha az órán nem tudsz időben megjelenni, sajnos nem áll módomban az órádat a késés idejével meghosszabbítani.

Egyáltalán nem jellemző, hogy nekem kell váratlanul órát lemondanom vagy késem, de ha mégis előfordulna, természetesen a vendégem vagy egy ingyenes órára, illetve adott idővel hosszabbodik az órád.

Köszönöm, hogy elfogadod a fenti szabályokat

Üzleti angol, üzleti prezentációtechnika, üzleti angol emailírás és üzleti angol kommunikáció.

Mit tanítok?

Állásinterjú-felkészítés

Jelenj meg az angol állásinterjún felkészülten, és magabiztos, választékos angolságoddal nyűgözd le a felvételi bizottságot. Áttekintjük az állásinterjún felmerülő rázós és kevésbé rázós kérdéseket, begyakorlod, hogyan kell magabiztosan, választékos szókinccsel beszélni magadról, szakmai előéletedről, terveidről.

Prezentációtechnika

Tarts prezentációkat angolul könnyedén, szorongás nélkül! A foglalkozásokon áttekintjük a prezentáció felépítését, szókincsét, a vizuális segédeszközök használatát, valóságos prezentációkat állítunk össze, amelyeket „élesben” előadva is gyakorolhatsz.

Grafikonelemzés

Grafikonok és táblázatok elemzése magabiztosan angolul. Beszélj a tendenciákról könnyedén, választékos szókinccsel! 

Áttekintjük a grafikonelemzés alkalmával használatos kifejezéseket és nyelvtani eszközöket. Lehetőséged nyílik „élesben” is elemezni táblázatokat, grafikonokat.

Beszédkészség fejlesztés

Külföldi tárgyalásokra, üzleti konferenciákra és vásárokra jársz? Áttekintjük a leggyakoribb üzleti témákat, szituációs játékok során gyakorolhatsz, elsajátítod a könnyed társalgás művészetét, hogy mostantól gyomorgörcs és izzadó tenyér nélkül beszélgethess partnereiddel.

Szókincsfejlesztés

Aktuális és érdekes, nemzetközi üzleti és gazdasági lapokból vett angol szövegek olvasásával bővíted a szókincsedet, szórakoztató feladatok megoldásával mélyíted a tudásodat, hogy könnyedén olvashasd az angol szakirodalmat és magabiztosan szólalhass meg üzleti helyzetekben.

E-mail és üzleti dokumentumírás

Írj udvarias és választékos dokumentumokat angolul.

Áttekintjük az e-mailek, a jelentés, az önéletrajz és a kísérőlevél formai és tartalmi jellemzőit,  kifejezéseit, nyelvtani szerkezeteit. Lehetőséged nyílik élesben és házi feladatként is gyakorolni.